Kundesegment

Privat
Motion og velvære er for mange et vigtig afbræk i en travl hverdag. For nogle er løsningen et medlemskab i et motionscenter, mens andre på grund af f.eks. små børn eller blot et ønske om at koble fra og træne alene, ønsker eget udstyr. BM Fitness tilbyder et bredt sortiment af udstyr og tilbehør til privat brug. De helt billige produkter findes ikke i vareprogrammet, da kvaliteten på disse ofte ikke lever op til firmaets kvalitetskrav. Kravene til kvaliteten gør, at der på alt udstyr til hjemmebrug, gives 30 dages prøvetid og 2 års garanti.

Varemærkerne i programmet for privat udstyr udgør Proteus, JETstream, BM Line og Wohlstand, og disse kommer alle fra stabile leverandører, som BM Fitness har arbejdet sammen med i mange år.


Firmamotion
Da BM Fitness igennem de sidste 25 år har leveret over 100 motionsrum til virksomheder over hele landet, er der stor erfaring i sammensætning og valg af udstyr. Da den rigtige sammensætning samt kvaliteten på udstyret, kan være afgørende for et motionsrums succes, er det vigtigt at den indledende face bliver grebet professionelt an. BM Fitness tilbyder et uforpligtende konsulentbesøg, hvor der lyttes til krav, ønsker og behov. Ud fra disse punkter, samt rumstørrelse og økonomiske rammer udarbejdes et løsningsforslag. På mødet gennemgås også det skatte og forsikringsmæssige, der skal tages stilling til ved etablering af et motionsrum i en virksomhed. Når det kommer til levering, kan BM Fitness sørge for at udstyret bliver leveret, opstillet og klargjort til brug.


Lidt fakta
En investering på f.eks. 50.000,- til 25 ansatte eller kr. 200.000,- til 100 ansatte, kan lyde dyrt for et motionsrum. Dog er denne investering hurtigt hentet hjem på færre sygedage samt mere tilfredse medarbejdere. Denne teori bekræftes af flere kunder, som efter et par års brug ser resultaterne.

Investeringen i et motionsrum svarer i til at hver medarbejder alternativt kan få 20-25 øre (før skat) mere i timen over 5 år. Praksis viser at en ganske lille andel medarbejdere vil foretrække denne lønstigning, frem for adgang til et motionsrum.

Se vores referenceliste


Skoler

Da fitness er den suverænt største ”sportsgren” i Danmark, er det et naturligt aktiv for en skole, at tilbyde et motionsrum for sine elever, eller lade fitness være en del af undervisningen. BM Fitness har leveret motionsrum til både folkeskoler, efterskoler, gymnasier, handelsskoler og tekniske skoler og oplever hos disse et massivt brug af udstyret. Da den rigtige sammensætning samt kvaliteten på udstyret, kan være afgørende for et motionsrums succes, er det vigtigt at den indledende face bliver grebet professionelt an. BM Fitness tilbyder et uforpligtende konsulentbesøg, hvor der lyttes til krav, ønsker og behov. Ud fra disse punkter, samt rumstørrelse og økonomiske rammer udarbejdes et løsningsforslag. Når det kommer til levering, kan BM Fitness sørge for at udstyret bliver leveret, opstillet og klargjort til brug.

Se vores referenceliste


Forenings fitness

I takt med at fitness er blevet Danmarks klart største motionsform, er det for mange idrætsklubber og foreninger helt naturligt at indrette et motionsrum. I over 50 motionscentre drevet af klubber eller foreninger, står 
helt eller delvist udstyr leveret af BM Fitness. For en mængde klubber stopper ideen med opstart af fitness, grundet manglen på egnede lokaler i nærheden af de øvrige aktiviteter, som tilbydes. Denne udfordring kan BM Fitness løse med en pavillon løsning, som kan opstilles enten midlertidig eller permanent.

Da den rigtige sammensætning samt kvaliteten på udstyret, kan være afgørende for et motionsrums succes, er det vigtigt at den indledende face bliver grebet professionelt an. BM Fitness tilbyder et uforpligtende konsulentbesøg, hvor der lyttes til krav, ønsker og behov. Ud fra disse punkter, samt rumstørrelse og økonomiske rammer udarbejdes et løsningsforslag. Når det kommer til levering, kan BM Fitness sørge for at udstyret bliver leveret, opstillet og klargjort til brug.


Se vores referenceliste


Motionscentre

I dag er det vigtigere end nogensinde, at motionscentre tilbyder det rigtige udstyr og det rigtige koncept for sine kunder. De centre der forstår vigtigheden i at skille sig ud fra mængden og lytte til kundernes behov, er dem der vil klare sig fremover. I over 100 danske motionscentre står helt eller delvist udstyr Leveret af BM Fitness. Langt hovedparten af udstyret, som er leveret før 2015 består af mærkerne Oemmebi (nu Gym & Life) i træningsmaskiner og Johnson (nu Matrix) i cardio maskiner. Efter 2015 består hovedparten af det leverede udstyr af Proteus Prof Line i træningsmaskiner og Proteus ProMaster i cardio maskiner. Hvad enten det drejer sig om udskiftning af enkelte maskiner eller et komplet motionscenter tilbyder BM Fitness et uforpligtende konsulentbesøg, hvor der lyttes til krav, ønsker og behov. Ud fra disse punkter, samt vore egen erfaring udarbejdes et løsningsforslag. Når det kommer til levering, kan BM Fitness sørge for at udstyret bliver leveret, opstillet og klargjort til brug.

Se vores referenceliste 

Privatlivspolitik Cookiepolitik Vilkår og betingelser