Matrix professionel cardioudstyr

Mærket har indtil starten af 2011 heddet Johnson og det er derfor dette mærke, som mange kender og benytter i dag. Med navneskiftet til Matrix blev også en helt ny serie lanceret. Serien er med et elegant design og innovative computere med helt i front og kvaliteten er blandt det bedste på markedet. Alle Matrix 7xi modeller indeholder Virtual Active i computeren som standard.


Virtual Active - løb en tur på Hawaii :

Tænk hvis du kunne tilbyde dine medlemmer chancen for, at løbe en tur i den frodige skov på Hawaii, vandre i Grand Canyon eller cykle en tur på den berømte gade The Strip i Las Vegas uden, at dine medlemmer forlader fitness centeret.


Virtual Active fra Matrix gør det muligt, at tilbyde netop dette – en fantastisk dynamisk trænings oplevelse. Medlemmerne vil ikke kun opleve deres drømme destinationer, i form af en dynamisk video der vises på computeren, men de vil også mærke terræn ændringer og hører lyd soundtrack gennem hovedtelefonerne for en total fordybelse.Hvad er Virtual Active ?
Virtual Active er en fuld interaktiv video til cardio træning i HD kvalitet. Brugeren vil blive indlemmet på alle niveauer under træningen da videoen inkluderer både lydspor og ambient lydspor samtidig med fantastiske video optagelser. På løbebåndet vil hældningen f.eks. justere sig alt efter om terrænet i videoen ændrer sig. Ligeledes vil belastningen på f.eks. motionscyklen, crosstraineren og stepperen også ændre sig efter terrænet i videoen. På alle cardio maskiner vil videoen samtidig følge brugerens tempo, løber brugeren hurtigere vises videoen hurtigere. Videoen tilpasser sig simpelthen brugerens tempo på cardio maskinen og giver derved en fuld interaktiv oplevelse af, at brugeren befinder sig på destinationen som videoen viser.


Hvilke cardio maskiner har Virtual Active ?
Alle Matrix 7xi produkter indeholder Virtual Active. Der medfølger 5 områder som standard med 6 forskellige ruter i hver område så hver computer indeholder ca. 30 videoer fra start.


Hvor lang er Virtual Active videoerne ?

Virtual Active trænings videoerne er 30 – 45 minutter lange alt efter tempoet på træningsøvelsen. Det er muligt, at vælge træningsøvelser op til 90 minutter i varighed. Her vil de første 30 – 45 minutter være fra den samme rute, og herefter vil videoen skifte til en ny rute med varighed af 30 – 45 minutter. Det vil aldrig være 2 ens videoer, der bliver vist efter hinanden i samme træningsøvelse.