Sådan køber du

Vores shop er opbygget, så den er så overskuelig og logisk som muligt. Skulle der alligevel opstå spørgsmål under købsforløbet, har du her en guide, som punkt for punkt hjælper dig igennem. Kontakt os endelig ved spørgsmål.

 

 1. Når du har fundet en vare som du ønsker at købe, klikker du på ”Læg i kurv” hvorefter et pop op vindue giver dig to muligheder. Klik enten ”Købe mere” hvis du ønsker at lægge flere varer i kurven, eller klik ”Gå til kurven” for at se indholdet af denne, eller for at gå videre og afslutte dit køb.

   
 2. Når du har lagt den eller de ønskede varer i kurven og er klar til at bestille, klikkes på ”Gå til kassen”
   
 3. ”Kassen” er opdelt i tre punkter:

  Under adresse udfyldes felterne med navn og adresseoplysninger. Her har du også mulighed for at indtaste en alternativ leveringsadresse, hvis denne ikke er den samme som fakturaadresse.                         

  Under forsendelse
  er der på forhånd udfyldt, så din ordre bliver leveret fragtfrit. Du kan her vælge eller tilkøbe andre leveringsformer eller vælge at du selv ønsker at afhente din ordre. Husk at noterer i bemærkningsfeltet, hvis du ved levering ikke er hjemme og varen derfor evt. må stilles.    

  Under betaling
  vælger du betalingsform samt tjekker din bestilling på ordreoversigten. Når salgs og leveringsbetingelser er godkendte, klikker du på ”Godkend og betal”

   
 4. Alt efter hvilken betalingsform du har valgt, kommer du nu videre til den relevante betalingsside.
   
 5. Når betalingen er gennemført får du pr. e-mail en ordrebekræftelse og vi ekspederer din ordre.


  bm-fitness.dk er en dansk webshop som er e-mærket og dermed et sikkert sted at handle.

   
Privatlivspolitik Cookiepolitik Vilkår og betingelser