Fortrydelsesret

30 dages Prøvetid / Fortrydelsesret
30 dages prøvetid / Fortrydelsesretten løber fra den dag du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre og som leveres enkeltvis.

Du kan miste dit købsbeløb, helt eller delvist, hvis du bruger varen på en måde, som helt eller delvist forringer varens salgsværdi. Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Du skal inden 30 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb ved, at benytte standardfortrydelsesformularen herunder :Standardfortrydelsesformularen skal sendes til :

BM fitness
Virkelyst 20
9400 Nørresundby
Tlf.: 98 19 00 51
Mail: info@bm-fitness.dk

N
ægter du modtagelse af varen svarer det til, at du benytter din fortrydelsesret og vores betingelser for returnering.

 

 

 

Privatlivspolitik Cookiepolitik Vilkår og betingelser