Finansiering

Finansiering af privat udstyr
ViaBill er en betalingsmetode, der giver dig mullghed for at shoppe så mange gange du vil for op til 2.000,- kr. Læs mere her.Finansiering af professionelt udstyr
I samarbejde med Ikano Bank kan BM Fitness tilbyde en leasingaftale på udstyr, hvad enten det drejer sig om et nyt løbebånd eller det handler om et komplet motionscenter. Spørgsmålet om hvorvidt et indkøb af udstyr skal finansieres eller indkøbet skal vente til pengene er sparet op, er der mange svar på. Inden opsparingsløsningen vælges, er det vigtigt at tænke på, at intet nyt skaber ingen vækst, men at nye tiltag hurtigt kan generere vækst, i form af nye medlemmer.

4 nye medlemmer med et månedligt kontingent på kr. 200,- kan finansiere rentebyrden på en investering på kr. 250.000,- over 36 måneder. Genererer investeringen 10 nye medlemmer giver det en samlet meromsætning på kr. 72.000,- over de 36 måneder. Se evt tabellen nedenunder hvor du kan se den månedlige ydelse ved forskellige lånebeløb og løbetid.

 

Forsikring af leaset af udstyr.
Der indbetales udover alle viste leasingpriser, også forsikring af det leasede udstyr. Forsikringspræmien er 1,2% af leasingbeløbet, og minimumspræmie for forsikring er kr. 60,- eksl. moms pr. måned.   

 

YDELSE PR MÅNED UDEN UDBETALING OG 5% RESTVÆRDI

 

 

Privatlivspolitik Cookiepolitik Vilkår og betingelser