Motionsrum

BM Fitness har stor erfaring i levering af komplette motionsrum i alle størrelser. Hvad enten det drejer sig om et lille motionsrum i privaten, en større løsning til firmaet eller foreningen, eller et kommercielt professionelt motionscenter. Uanset størrelse kan BM Fitness levere den rigtige løsning, og vore konsulenter er altid klar til at hjælpe, både med den rigtige sammensætning af udstyr samt indretning af lokaler. I forbindelse med etablering af motionsrum tilbyder BM Fitness desuden både finansiering af udstyret samt mulighed for service aftale. Læs mere herunder eller se nogle af vores referencer her.

Alt vores professionelle udstyr finder du i menuen under fanen PRODUKTER. Ved alle produkter kan du ved anbefalet brug, se om udstyret er egnet til privat, semi prof. eller professionelt brug. Firmamotion - en god forretning
Med en motionsløsning fra BM Fitness tilføjes virksomheden en række fordele. På længere sigt modvirkes nedslidning og udskiftning af medarbejdere, ligesom sygefraværet også mindskes.


Sunde medarbejdere er også mere effektive medarbejdere da motion styrker koncentrationsevnen. Ud over de åbenlyse fordele tilfører et motionsrum også virksomheden et godt image. 
Vidste du at:
 

  1. En undersøgelse fra Ledernes Hovedorganisation viser, at medarbejdere i virksomheder med adgang til motion, gennemsnitlig har én sygedag mindre om året.
     
  2. En undersøgelse fra Sundhedsstyrelsen konkluderer, at motion på arbejdspladsen skaber bedre sammenhold, større trivsel og et bedre arbejdsklima blandt medarbejderne.
     
  3. Alle størrelser af virksomheder kan have glæde af et motionsrum. Investeringen svarer til ca. 20 øre pr. time pr. medarbejder i 5 år. Investeringen i udstyr til en virksomhed med 25 ansatte ligger derved i ca. kr. 45.000,-. Et motionsrum i denne størrelse behøver ikke at fylde mere end 30 m2.
     

BM Fitness tilbyder til firmaer et uforpligtende konsulentbesøg, hvor der lyttes til krav, ønsker og behov. Ud fra disse punkter, samt rumstørrelse og økonomiske rammer udarbejdes et løsningsforslag. Når det kommer til levering, kan BM Fitness sørge for at udstyret bliver leveret, opstillet og klargjort til brug.  
 


Steen Bolvig fra Arla i Holstebro udtaler om 10 års samarbejde med BM Fitness :

"Da vi i sin tid skulle etablere motionsrummet, tog vi tilbud hjem fra en række leverandører. Vi valgte en løsning fra BM Fitness, og valget skyldtes primært, at vi fik tilbudt et komplet koncept til en fornuftig pris. Det spillede også ind, at BM Fitness allerede dengang havde en del års erfaring. Samarbejdet har siden starten fungeret rigtigt godt både med hensyn til serviceaftale på udstyret, når maskiner skulle udskiftes eller nye tiltag skulle etableres. Senest har vi investeret i 2 Praxtour motionscykler, som flere gange har været benyttet på TV under Tour de France. BM Fitness skaffede cyklerne hjem og der er siden blevet trådt i pedalerne flere timer dagligt."

 

Skoler
BM Fitness har leveret motionsrum til både folkeskoler, efterskoler, gymnasier, handelsskoler, erhvervsskoler og tekniske skoler, og oplever et massiv brug af udstyret. Fitness er i dag den suverænt største ”sportsgren” i Danmark, og derfor et naturligt aktiv for en skole at tilbyde et motionsrum for sine elever, eller lade fitness være en del af undervisningen. 

BM Fitness tilbyder til skoler et uforpligtende konsulentbesøg, hvor der lyttes til krav, ønsker og behov. Ud fra disse punkter, samt rumstørrelse og økonomiske rammer udarbejdes et løsningsforslag. Når det kommer til levering, kan BM Fitness sørge for at udstyret bliver leveret, opstillet og klargjort til brug.  

 

 

Jon Kon Christensen fra Hasseris Gymnasium udtaler :

"Vi har haft et fremragende samarbejde med BM Fitness, både i indkøbsfasen, men sandelig også efterfølgende. I indkøbsfasen blev der lyttet til vore ønsker, men samtidig gav BM Fitness gode råd og input, så vi fik den helt rigtige løsning. Har vi efterfølgende ringet angående service eller nedbrud på en maskine, er dette altid blevet udbedret meget hurtigt, og der er ikke blevet lavet hverken mere eller mindre end det aftalte. Ærlighed fra ens leverandører er noget af det vigtigste for et godt samarbejde, og her kan jeg kun tale positivt om BM Fitness." 


Bjarke Stoklund fra Hørby Efterskole udtaler :

"I indkøbsfasen kiggede vi på udstyr fra både BM Fitness samt udstyr fra de store og mere kendte mærker. Da BM Fitness kan levere professionelt udstyr til en noget lavere pris og samtidig levere en totalløsning med opstilling og efterfølgende service, faldt valget naturligt på dem." 

 

Foreninger og motionscentre
I takt med at fitness er blevet Danmarks klart største motionsform, er det for mange idrætsklubber og foreninger helt naturligt at indrette et motionsrum. I over 50 motionscentre drevet af klubber eller foreninger, står helt eller delvist udstyr Leveret af BM Fitness.


Da den rigtige sammensætning samt kvaliteten på udstyret, kan være afgørende for et motionsrums succes, er det vigtigt at den indledende face bliver grebet professionelt an. BM Fitness tilbyder et uforpligtende konsulentbesøg, hvor der lyttes til krav, ønsker og behov. Ud fra disse punkter, samt rumstørrelse og økonomiske rammer udarbejdes et løsningsforslag. Når det kommer til levering, kan BM Fitness sørge for at udstyret bliver leveret, opstillet og klargjort til brug.


BM Fitness leverer udstyr til centre i alle størrelser. Hvad enten det drejer sig om nyetablering, eller supplering af udstyr har vi det rette udstyr.

 


Amalie og Jakob fra Grenaa Fitness udtaler : 


"Grenaa Fitness har med hjælp, og professionel rådgivning, modtaget et helt nyt moderne 300kvm fitnesscenter. Vi kan kun varmt anbefale BM Fitness og deres knowhow. Her er kundeservice et nøgleord!"


Finansiering af udstyr :

BM Fitness tilbyder i samarbejde med IKANO bank leasingaftale til firmaer, skoler, foreninger og motionscentre. En leasingaftale laves som udgangspunkt med en løbetid på 24, 36, 48 eller 60 måneder. Leasing er i dag en billig finansieringsform, og kan laves med en fast lav rente, så der ikke kommer udsving i leasingydelser. Læs mere om finansiering her.


Kontakt os og hør om mulighederne, og hvor få medlemmer der skal til, for at dække udgifterne.Service på det leverede udstyr :

Vi tilbyder en serviceaftale, hvor vi gennemgår centrets udstyr med et forudbestemt interval, så I kan koncentrere Jer om brug af udstyret. Kørslen planlægges og deles efterfølgende med de øvrige servicebesøg vi har i området på samme tur.


Alternativt kan BM Fitness altid kontaktes, hvis et problem opstår. Meget kan klares over telefonen og vi kan fremsende de nødvendige reservedele. Skal vores servicebil frem til en reparation, gennemgår og justerer vi normalt alt udstyret ud over selve reparationen.


Da vi har egen servicebil, eget værksted samt komplet reservedelslager kan vi altid håndterer et opstået problem.
Læs mere om service her.

Hos BM Fitness er der fra købsdato altid minimum 10 års suppleringsgaranti på reservedele.


 

Privatlivspolitik Cookiepolitik Vilkår og betingelser