Betalingsmetoder


Du kan betale med følgende betalingsmidler på vores webshop og alle kort oplysninger sendes krypteret til PBS. Lig de ønskede varer i kurv og gå til betaling og vælg din foretrukne betalingsmetode.


Dankort, e-dankort eller VISA Dankort

Kreditkort udstedt i Danmark.


Eurocard/Mastercard, Mastercard Debet, VISA Electron, American Express eller Maestro

Der er ikke længere gebyr på betalinger med disse kort uanset om kortene er udstedt i Danmark eller i udlandet.


MobilePay

Det er muligt at betale via MobilePay. Er du i tvivl om hvordan, tryk her og læs mere om MobilePay og se mere.


ViaBill

Det er muligt at betale via ViaBill for samlet ordre beløb inkl. fragt på maks 20.000,-. Når du ansøger om lån op til 20.000,- får du svar med det samme så der er ingen ventetid. Desuden bestemmer du selv hvor meget du vil afdrage samt hvornår. Er du i tvivl om hvordan, tryk her og se mere på ViaBill.


Bankindbetaling

Det er muligt at betale via bankoverførsel til reg. nr. 7444 konto nr. 0001001398. Venligst noter navn ved overførslen. Ved bankoverførsel kan der gå op til 3 bankdage alt efter hvilken bank du har før vi kan registrere overførslen på vores konto. Vi afsender ikke varen før vi har modtaget betalingen. Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen.EAN nummer

Kan kun anvendes af offentlige institutioner og virksomheder samt enkelte private virksomheder. EAN nummer er et 13 cifret nummer som fungerer som identifikation når vi sender fakturaen ind elektronisk til e-fakturering. EAN nummeret indtastes under EAN ved kundeoplysningerne for offentlig i indkøbskurven.


Kontant

Kan kun vælges hvis varen afhentes.


Gavekort

Vælg betal med gavekort hvis du ønsker at betale din ordre med et gavekort udstedt fra BM fitness. Husk at noterer koden fra gavekortet i bemærkningsfeltet. Gavekort kan ikke ombyttes til kontanter og ved køb for en værdi mindre end gavekortet udstedes der som udgangspunkt tilgodebevis. Ved køb af varer på en værdi højere end gavekortet kontakter vi dig angående betaling af rest beløb.


Udland

Det er muligt at betale via bankoverførsel eller diverse kreditkort når vi kontakter dig med den samlede pris på ordren.

Varen er lagt i kurven

Følgende produkt(er) er nu lagt i kurven